HOLOUBĚ PEČENÉ PO PRAŽSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA HOLUB / 




INGREDIENCE: 2 holoubata, 100g másla, 50g slaniny. Nádivka: 200g šunky, 150g žampiónů, 40g másla, 1/2 cibule, 2 vejce, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY:Holoubata očistíme a vykucháme. Vařenou šunku umeleme, čerstvé žampióny pokrájíme a to vše udusíme na másle se zpěněnou cibulí. Směs osolíme, opepříme a spojíme s vejci, která necháme hladce srazit. Necháme vychladnout a potom holoubata nádivkou naplníme, zašijeme je a upečeme je na másle se slaninou do červena.

HOLOUBĚ PEČENÉ PO PRAŽSKU HOLOUBĚ PEČENÉ PO PRAŽSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1336 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz